Работим да окомплектоване УС на АПИ така, че да няма

...
Работим да окомплектоване УС на АПИ така, че да няма
Коментари Харесай

Инж. Светослав Глосов: Оставката ми беше приета – каквото можах, направих за АПИ

Работим да окомплектоване УС на АПИ по този начин, че да няма разтърсвания за работата на Агенцията. Това сподели на брифинг в Министерски съвет министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.
 Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов
„ Тази заран на постоянна оперативка при премиера Бойко Борисов по отношение на въвеждането на електронната система за таксуване по републиканската пътна мрежа бяха разисквани проблемите през първите дни на 2019 година “, изясни тя.

„ Премиерът остро разкритикува това и изиска вдишване на отговорност. В тази връзка реакцията на инж. Глосов беше да подава заявление за освобождение от поста “, съобщи министър Аврамова. „ Работим да окомплектоване на УС на АПИ по този начин, че да няма разтърсвания за работата на Агенцията. Предстои ни доста работа “, сподели още тя.

Оставката ми беше призната – каквото можах, направих за АПИ, сподели по време на брифинга инж. Светослав Глосов.

„ Трудностите, които бяха основани при започване на годината с продажбите на електронни винетки, доведоха до много неприятни моменти “, разяснява той. „ След диалога, който организирахме с премиера Бойко Борисов, смятам, че аз нося повече отговорност от тази, която беше поета при започване на седмицата, тъй че подадох своята оставка, която беше призната “, съобщи Глосов.

Той уточни, че каквото се могъл, е направил за АПИ. „ Благодаря на екипа, с който съм работил, както и на екипа на Министерство на регионалното развитие. Нищо неприятно към премиера “, сподели още инж. Светослав Глосов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР