Работили сме по сигнали срещу различни партии. Например в Русе

...
Работили сме по сигнали срещу различни партии. Например в Русе
Коментари Харесай

Демерджиев: Работили сме по сигнали срещу различни партии

Работили сме по сигнали против разнообразни партии. Например в Русе сме работили по сигнал за корпоративен избор, обвързван с ГЕРБ-СДС. В Бургас - по сигнал, обвързван с ПП-ДБ. В Кърджали работихме по сигнал, който касае Движение за права и свободи. Не мога да кажа, че е една политическата мощ, сподели извънредно пред bTV министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

По думите му става въпрос за случаи, по които няма сложени присъди и би трябвало да се изчака да приключат досъдебните производства. 

" Ние сме задържали 120 индивида досега. Вероятно това ще продължи. Колко ще излязат не независимост, откакто не са взети или са взети ограничения, ще обобщим. Към момента цялостна информация нямаме, нещата се развиват динамично, всеки час се трансформират цифрите ", добави Демерджиев.

По думите му има случаи, в които Министерство на вътрешните работи счита, че би трябвало да се подходи по друг метод.

" Има случаи, в които прокуратурата не реагира по упования от нас метод. Всички тези случаи ще ги обобшим, ще ги разясняваме с управлението на прокуратурата, ще срещаме и обществеността. Следим по какъв начин реагира прокуратурата. В множеството случаи реакциите и дейностите са съответни ", добави Демерджиев. 

Министър Демерджиев разяснява и разкритията на bTV за война сред дилъри на гласове в Лом.

" Единият от героите във вашия репортаж е открит от нашата конструкция в Лом, докладвани са материалите на прокуратурата, формирано е досъдебно произвеждане. Защо е на независимост би трябвало да питате наблюдаващият прокурор. Той взима решението в тази връзка ", сподели министър Демерджиев.

По думите му Министерство на вътрешните работи е изпълнило главната си задача - да обезпечи естественото протичане на изборите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР