Работили са с Любо МладежаММА боецът Павел Георгиев и Любомир

...
Работили са с Любо МладежаММА боецът Павел Георгиев и Любомир
Коментари Харесай

ММА боец и член на фракцията „София Запад“ – сред задържаните за побоя над Слави Ангелов

Работили са с Любо Младежа

ММА боецът Павел Георгиев и Любомир Делев са измежду арестуваните за побоя над журналиста Слави Ангелов, оповестява ПИК.

Двамата са били задържани при днешната акция на ул. „ Черковна “ в столицата. По-рано основният прокурор Иван Гешев заяви, че е разрушена проведена незаконна група, която се е занимавала със силови дейности и нанасяне на телесни повреди.

Павел Георгиев и Любомир Делев са главните обвинените за нападението над Ангелов, което бе осъществено пред дома му, а поръчителите се откриват. Има данни, че двамата членуват в формация на почитатели на „ Левски “ - София Запад ".

По данни на ПИК те са и близки с Ивайло Георгиев-Иво Пифа, който бе задържан преди седмица за друго меле в кв. „ Разсадника “. Той също е арестуван постоянно за рекет, дрога и побоища.

Освен това Георгиев и Делев работели за известния Любомир Костадинов - Любо Младежа, който пък бе подозиран преди няколко месеца за побоя над маркетинг шефа на „ Левски “ Цветан Вълчев, пребит по същия метод като Слави Ангелов.

Преди няколко седмица Павел Георгиев е взел участие в огромно меле в кв. Надежда " дружно с различен ъндърграунд воин с прякора Парето. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР