Работила съм в този павилион, началникът ни е много лоялен

...
Работила съм в този павилион, началникът ни е много лоялен
Коментари Харесай

Изгорялата жена в Кючука била пушачка, може огънят да е тр...

" Работила съм в този павилион, началникът ни е доста предан и радушен. Не знам по какъв начин е станало, само че е огромна покруса ". Така Зоя, която е някогашна колежка на изгорялата 70-годишна продавачка на вестници, разяснява случая. Трагедията се разигра към 3 часа сутринта в павилион за вестници на улиците " Михалаки Георгиев " и " Георги Икономов " в Пловдив.



Зоя, която живее в блока против будката, е работила на същото място в продължение на 7 години, само че напуснала поради болест. И въпреки прозорецът й да гледа към мястото на случая, твърди, че вечерта не е чула нито гърмеж, нито е забелязала пламъците. Разбрала за нещастието от съседка на идващия ден.



„ Не мога да си обясня за какво е пристигнала толкоз рано на работа. Винаги е идвала в 7 без 15 сутринта и е затваряла в 16 часа. Там отоплението става с газова бутилка с пита, само че бутилките се ревизират постоянно и са изрядни. За 7 години работа не съм имала проблем с бутилката “, разяснява Зоя. Тя добави, че 70-годишната жена е била пушачка и е допустимо пожарът да е тръгнал от запалена цигара.



Изгорялата жена живеела на квартира, намираща се на 100 метра от павилиона, по тази причина хората от региона изключват опцията да е употребила местоработата си за живеене. Оказа се, че пенсионерката неотдавна изкарала коронавирус и се върнала на работа преди 10 дни.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР