Работил съм за компанията, но никога не съм заемал ръководна

...
Работил съм за компанията, но никога не съм заемал ръководна
Коментари Харесай

Александър Ракшиев след скандала: Прочетох за себе си неверо...

Работил съм за компанията, само че в никакъв случай не съм заемал управителна служба в нея, акцентира ексдепутатът 

Замесеният в абсурда с компанията " Нексо " (Nexo) някогашен депутат от " Продължаваме промяната " Александър Ракшиев  проговори за спекулациите по собствен адрес. Той още веднъж съобщи, че не е бил шеф на сдружението макар изписаното в медиите.

Ето и цялото му изказване:

" Уважаеми другари, бих желал да изясня някои спекулации и да опровергая погрешни изказвания, свързани с името ми. Преди всичко, желая да кажа, че съм работил за компанията Nexo, само че НИКОГА, наблягам, НИКОГА, не съм бил шеф на сдружението, както и не съм заемал управителни длъжности в него.

Като чиновник на Nexo аз съм бил на служба “специалист продажби ”, с трудов контракт. Бях един от 600-те чиновници на компанията в България. Прекратихме връзки през ноември месец 2021 година Моята работа в Nexo беше обвързвана с създаване на екип от търговци, образование и асортимент на фрагменти, както и ръководство на подопечния ми екип. Търговската активност на компанията беше напълно ориентирана към външни пазари. Живея в София от 2011 година, като имам сполучлива кариера в областта на ИТ и започващи компании със специализация в продажби.

Прочетох за себе си невероятни неща. Също, разбрах, че надали не “Продължаваме Промяната ” е обвързвана с Nexo, което е изцяло погрешно и е извънредно неприлично потреблението на обстоятелството, че съм бил депутат от Пловдив, за политическа акция. В същото време тези, които нападат Политическа партия, не разясняват работата на прокуратурата по случаи като 8-те джуджета, къщата в Барселона, кражбите по автомагистрала “Хемус ”, схемите в БАБХ, или кражбите в енергетиката. Разследвания, по които има премного материали, само че съвсем нулев напредък. Поласкан съм от интереса на дадени медии със занижени журналистически стандарти и от политически съперници. Бих желал всички спекулации с положителното ми име да спрат - и ще взема правни ограничения ".
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР