Работихме, за да остане и след нас. С мисъл за

...
Работихме, за да остане и след нас. С мисъл за
Коментари Харесай

Николай Нанков, ГЕРБ: Работихме, за да остане и след нас

Работихме, с цел да остане и след нас. С мисъл за идващите генерации. Това се споделя в избирателен клип на партия ГЕРБ, оповестен във фейсбук от Николай Нанков.

„ Вече години работим с мисъл за област Ловеч. Във всяка община се вижда направеното от ГЕРБ. Обновени пътища и ремонтирани улици. ВиК уреди и енергоефективни публични и жилищни здания.

Нови площади и градски пространства. Пречиствателни станции и екологични депа за боклуци. Спортни площадки и кътове за отдих. Обновени детски градини и учебни заведения. Ремонтирани храмове и реставрирани исторически обекти.

Строихме и обновявахме, с цел да могат децата и родителите ни да живеят в комфортна среда. Ремонтирахме и санирахме, с цел да могат децата и родителите ни да живеят в уют и комфорт. Работихме, с цел да остане и след нас. С мисъл за идващите генерации. Повишихме действително приходите на учители, на пенсионери, на младите фамилии. Не допуснахме инфлацията да изяде спестяванията ви.

Не допуснахме енергийната рецесия да заплаши домовете ви през зимата. Започнахме градежа на Автомагистрала „ Хемус “. Пътят за развиване на Северна България! Работихме дружно с вас за общото ни бъдеще и бъдещето на нашите деца “, се споделя във видеото.

„ Имаме проект. Мотивирани сме и имаме решения. Нашият край има право да е стопански мощен и инфраструктурно развъртян. Всички ние, нашите деца, нашите родители имат право на по-добър живот, тъй като сме по-силни от хаоса! На 2 октомври гласувайте с номер 24 за коалиция ГЕРБ-СДС “, обявиха още от партията.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР