Работи в реално време, позициониран в системната лентаMcAfee Ransomware Interceptor

...
Работи в реално време, позициониран в системната лентаMcAfee Ransomware Interceptor
Коментари Харесай

McAfee Ransomware Interceptor – спира рансъмуер

Работи в действително време, позициониран в систематичната лента

McAfee Ransomware Interceptor открива и блокира закани от вида рансъмуер

Защитният програмен продукт McAfee Ransomware Interceptor не позволява навлизане в компютъра на злонамерени стратегии от рода на рансъмуер. Приложението работи ненатрапчиво в систематичната лента със задания и поддържа бял лист за предпазени от сканиране файлове.

Рансъмуер е сложен за прекъсване и изчистване, заради гъвкавостта на сътрудниците на този вид малуер. Затова някои обичайни антивируси се провалят в битката с него. При сходни случаи може да се разчита на профилирани принадлежности като McAfee Ransomware Interceptor (MRI).

Това е дребна по размер стратегия, която не изисква настройване, работи безшумно в систематичния трей, без да досажда с натрапчиви вести, като в същото време се пробва да спре проникването на рансъмуер закани в компютъра.

При инсталирането би трябвало да изберете верния файл – за 32- или 64-битова система, след което да рестартирате компютъра, тъй че MRI да проработи вярно. Програмата основава икона в систематични трей всякога, когато включите компютъра и зададете по дифолт щита в действително време, с цел да открива и блокира рансъмуер, без да желае позволение.

Имайте поради, че McAfee Ransomware Interceptor не е основан да отстранява рансъмуер от към този момент инфектирани компютри. Програмата само блокира сходни закани. Рансъмуер е злоумишлен програмен продукт, който криптира данните в компютъра и желае откуп от потребителя, с цел да възвърне достъпа, само че няма гаранция, ще съблюдава обещанието си, даже при заплащане.

От менюто, което се демонстрира при десен клик върху иконата на MRI, можете да спрете краткотрайно работата на енджина в действително време, както и да изключите всеки EXE файл от сканирането, като го добавите в бял лист. Но след това не можете да свалите отбраната на тези файлове.

Даунлоуд: McAfee Ransomware Interceptor
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР