Работи се по няколко версии за на пътя София-Варна, съобщава

...
Работи се по няколко версии за на пътя София-Варна, съобщава
Коментари Харесай

Работи се по няколко версии за тежката катастрофа с трима загинали

Работи се по няколко версии за на пътя София-Варна, оповестява bTV.

На брифинг на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата във Велико Tърново наблюдаващият прокурор Йордан Кожухаров съобщи, че има учредения да се допуска, че едното транспортно средство е напуснало лентата си за придвижване и има конфликт в насрещната лента.

Той обаче отхвърли да разкрие дали става въпрос за рейса или тира.

Кожухаров уточни и че обвинявания към притежателите на транспортните средства могат да бъдат повдигнати, откакто бъдат изяснени аргументите за произшествието . Кръгът на лицата, които могат да бъдат привлечени към отговорност, зависел от това какви нарушавания могат да бъдат открити.
 Трима починаха при преден конфликт сред рейс и тир
Трима починаха при преден конфликт сред рейс и тир

Тежкият случай е станал на пътя София - Варна

Образувано е досъдебно произвеждане за причиняване на гибел на повече от едно лице. Предвиденото наказване за това закононарушение е от 3 до 15 години.

От прокуратурата оповестиха и че н яма информация различен автомобил да е взел участие в произшествието.

На мястото е осъществен оглед. Тъй като двете транспортни средства са били съществено деформирани, се е наложило да бъдат репатрирани. Предстои да се извършат механически експертизи и ще се разбере дали рейсът и тирът са били изправни. П редстои и здравна експертиза дали има алкохол в кръвта на водачите.

Христо Христов, зам.-директор на ОДМВР - Велико Търново, съобщи, че ще бъдат назначени голям брой експертизи за определяне на повода на произшествието. Засега е ясно единствено, че времето е било неподходящо и е било в резултат на мокра настилка на пътя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР