Работи се по нов филм за Батман, но той не

...
Работи се по нов филм за Батман, но той не
Коментари Харесай

Батман става мексиканец в нов филм на HBO Max

Работи се по нов филм за Батман, само че той не е тъкмо същата версия на Тъмния рицар, с която евентуално сте привикнали. Главният воин във кино лентата ще е мексикански Батман и той няма да се бори в отбрана на Готъм Сити, нито ще живее в 20-ти или 21-ви век. Тази нова версия на героя ще търси възмездие по времето на империята на ацтеките.

Според Deadline HBO Max Latin America е поръчала да стартира производството на идния анимационен филм " Batman Azteca: Choque de Imperios ", което се превежда като Батман от Ацтеките: Сблъсъкът на империите ".

Мексиканският Батман ще се споделя Йохуали Коатъл и, както е в тази ситуация с по-познатия воин Брус Уейн, трагична загуба ще го въодушеви да одобри мантията на прилепа. Според формалното изложение на кино лентата, показано от Deadline, испанските завоеватели ще убият бащата на Йохуали - Толтекацин. За разлика от множеството представяния на произхода на Батман, чието деяние се развива в по-съвременни времена, гибелта на бащата на Йохуали ще докара до тежки последствия освен за личния му живот, само че и за цялата му цивилизация. Той заобикаля в столицата на ацтеките Теночтитлан, с цел да предизвести крал Монтесума, и си прави дом в храма на Цинакан - господ на прилепите. Там, тъкмо както Брус Уейн, Йохуали се образова в пердах и създава устройства в устрема си да отмъсти за татко си.

Мексиканският Батман ще бъде озвучен от Орасио Гарсия Рохас (Наркос: Мексико). Филмът ще бъде режисиран от Хуан Хосе Меса-Леон, който преди този момент е режисирал осем епизода на анимационния сериал на HBO Max`s Harley Quinn. Не се оповестява кои гласовете на кои други артисти можем да чакаме да се появят в Batman Azteca, нито пък е разкрита дата на премиерата.

Batman Azteca е единствено един от възходящия брой планове, свързани с Батман на HBO Max. Наред с филмите, показани за първи път в кината, като тазгодишния " Батман ", има " Титани " (в който има редица spin-off герои на Батман и в който Иън Глен извършва непрекъснато ролята на Брус Уейн) и анимационния сериал " Харли Куин ". Има и иден игрален филм за Батгърл, в който Майкъл Кийтън ще повтори ролята си на Батман.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР