Работете с желание, вяра и любов за България. Това е

...
Работете с желание, вяра и любов за България. Това е
Коментари Харесай

Румен Радев призова младите хора да работят с желание, вяра и любов за България

Работете с готовност, религия и обич за България. Това е най-голямото задоволство. Каквото и да става, най-важно е вашият дух да бъде обвързван с България и каквито и триумфи да постигате, вие постоянно духовно ще се връщате към България. Това съобщи президентът Румен Радев на церемонията по връчването на премиите от състезанието “Твоите 25 аргументи да избереш България”, оповестиха от прессекретариата на президента. Инициативата се организира под патронажа на българския държавен глава.

Държавният глава съобщи, че е приел да бъде патрон на акцията на драго сърце, тъй като има вяра, че поддръжката за младежите заслужава възторженостти. „ Не съм се излъгал като виждам какъв брой младежи има тук, както и какъв брой доста представители на бизнеса и изкуството оказват своята поддръжка. Точно в миг, в който всички сме загрижени по какъв начин да създадем тъй че младежите да останат в България. Това е една съответна и ясна стъпка с огромен публичен отзив “, акцентира президентът.

Румен Радев съобщи, че е изискал над контура, който е направил на ръката си в границите на акцията, да бъде изписана универсалната формула на Айнщайн за масата, скоростта и силата и изясни, че тази формула обгръща всички присъстващи в залата. „ Масата, това сте вие младежите с вашите биологически дадености и качества “, добави президентът и напомни формулата – E = mc² като обясни, че “c ” e константа, която зависи най-много от публичната система на образованието, на всички публични пластове в нашата страна като страна и от персоналните качества, непримиримост, познания и умения, които ще придобият младежите, с цел да могат да доближат тази висока скорост в своя живот.

Малката двойчица от горната страна е публичната поддръжка, която вие младежите получавате от уредниците на това събитие, от българските публични организации, бизнес, финансови институции, хората на изкуството и културата. Тя е дребна, само че публичната ангажираност и поддръжката за вас, дружно с качествата, уменията, знанията и напъните ви могат да доведат до тази голяма евентуална сила, която всеки носи. Така президентът изясни своето съпоставяне и прикани младежите в залата тази сила да бъде отдадена на бъдещето на България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР