Работещият вариант е да се направи правителство с кратък живот,

...
Работещият вариант е да се направи правителство с кратък живот,
Коментари Харесай

Борисов: Ще настояваме да се избере проф. Габровски, ако има трети мандат

Работещият вид е да се направи държавно управление с къс живот, с цел да се одобряват неотложните неща. Кабинетът, който проф. Николай Габровски предлага, не е на ГЕРБ. Той употребява мандата на ГЕРБ-СДС.

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Ако има трети мандат – ние ще настояваме да пристигна държавно управление, което ще избере проф. Габровски. Няма да влизаме повече в никакви съглашателства да угаждаме на който и да е било. Направихме крачки обратно, единствено и единствено страната да се стабилизира ”, разясни още той.

 
В момента в София проф. Габровски самичък си сортира екип, който да е оптимално далечен от всички партии. Това е единственият излаз, с цел да има държавно управление. Това е единственият работещ вид – да се направи държавно управление с къс живот.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Ние трикове не вършим. Аз в договарянията не вземам участие, а Дончев и Деси Атанасова. Готвим се за избори всеки един ден. Структурите би трябвало да са в подготвеност, с цел да не ни се извиват ръцете и да не си мисли някой, че сме се уплашили, сподели Борисов.

Ние не сме корумпирани и не желаеме властта непременно, акцентира още той. А „ Да, България “ ще останат с най-корумпираните хора, които България е виждала, които единствено за 6 месеца се сринаха, посочи Борисов.

Преди две години нулева миграция при ГЕРБ, а в този момент виждате какъв безпорядък – гинат служители на реда, всеки ден задържат каналджии, миграционният напън може да бъде спрян единствено със съдействието на Турция и посредничеството на Европейския съюз, по този начин Борисов разяснява отхвърли България да бъде призната в Шенген. Външните сътрудници би трябвало да видят, че у нас има политическа класа, която мисли първо за народа си, по-късно и за фамилията си в Европейски Съюз, по тази причина страната има потребност от държавно управление, с цел да можем да влезем и ние в еврозоната, добави Борисов.

Виждам една партенка, да обвиняваш в съглашателство ГЕРБ с индивида с юмрука – Радев, когато те му клечаха пред президентството, когато те не гласоподаваха за своя кандидат-президент Лозан Панов, заслужен човек, в този момент да упрекват ГЕРБ, това е безочливо, акцентира водачът на ГЕРБ.

Борисов разяснява и думи на Андрей Гюров от Политическа партия, че Радев възстановявал фрагменти на ГЕРБ. „ Хора, половината от вас са работили в моето държавно управление – Божанов, Калина, те фрагменти на ГЕРБ ли бяха тогава. Те бяха половината при нас, Реформаторският блок, Христо Иванов, Атанасов. Като виждат тресчицата в нечие око, че продължава да работи, не виждат ли своите? “, попита Борисов. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР