Работещият в сянка за ЦСКА - Стойчо Стоилов е разпитвал

...
Работещият в сянка за ЦСКА - Стойчо Стоилов е разпитвал
Коментари Харесай

Сундберг помага на ЦСКА за осъществяването на трансфер

Работещият в сянка за ЦСКА - Стойчо Стоилов е разпитвал бранителя на Левски Ноа Сонко Сундберг за футболист, попаднал в полезрението на „ алените “, твърди " Блиц "

Ставало въпрос за защитник от скандинавска страна, който е бил съотборник с сегашния състезател на „ сините “. Сундберг е дал единствено положителна информация на Стойчо Стоилов.

Твърди се, че ЦСКА има сделка със скандинавец, който ще укрепи отбраната от януари месец. Дали става въпрос за същия футболист, може единствено да гадаем.

Източници от Борисовата градина разкриват, че още един състезател от тази част на Европа е в зимния обхват на 31-кратните първенци. Неговият пост обаче към този момент се пази в загадка.

„ Двама са скандинавците, които желаеме. Единият е доста непосредствен с Джонатан Линдсет. Другият е бил съотборник със Сундберг от Левски. Близо сме и до привличането на централен нападател. Саша Илич желае непременно подобен, тъй като, знаете, Бамба е опериран и ще разтрогнем с него “, разкриха още от управата на ЦСКА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР