Работещите в УМБАЛ Свети Иван Рилски“ се събраха в лечебното

...
Работещите в УМБАЛ Свети Иван Рилски“ се събраха в лечебното
Коментари Харесай

УМБАЛ Свети Иван Рилски завършва с близо 4 мнл. лева печалба годината

Работещите в УМБАЛ " Свети Иван Рилски “ се събраха в лечебното заведение, с цел да решат какви дейности да подхващат от тук нататък и с гледище доктор Дечев да отдръпна подадената от него оставка , съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

По думите на доктор Дечев не му е оказван политически напън за подаване на молбата, само че има лични. " Нормално е да има лични апетити към нея. Някой желае да бъде шеф на болница, която е с минимални проблеми, по отношение на други лечебни заведения ", съобщи шефът в оставка. 

Той съобщи, че финансовото положение на болничното заведение приключва с близо 4 млн. лева облага. Но не е получила финансови средства, за които е кандидатствала.

Д-р Дечев добави, че от 23 септември, откогато болничното заведение се е обеднила с Пулмологията, е погасила отговорности със лични средства. Заплатите са съвсем два пъти по-високи отпреди и някои сътрудници са се върнали, като подсети, че по време на коронавирус, е имало отлив на към 30%. 

Според медиците притежател на близо 80 лечебни заведения, какъвто е техният принципал, би трябвал да толерира положителните практики.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР