Работещи в болница Пирогов настояха по време на протест да

...
Работещи в болница Пирогов настояха по време на протест да
Коментари Харесай

Работещи в Пирогов настояват да се преразгледа решението за уволнения екип

Работещи в болница " Пирогов " настояха по време на митинг да се преразгледа решението на шефа на лечебното заведение проф. Асен Балтов за уволнението на дежурния екип , който преди дни беше отхвърлен от работа поради неприет пациент, умрял по-късно .

Лекари стачкуват, желаят диалог " намерено за апокалипсиса на " Пирогов "
 митинг Пирогов БГНЕС
Според протестиращите би трябвало да се изчака да приключи инспекцията на Изпълнителна организация " Медицински одит " , а не да се вземат прибързани решения на съображение вътрешна инспекция.
 митинг Пирогов БГНЕС

Уволняват чиновници в „ Пирогов ” поради умрял пациент
Доктор Стоян Сопотенски сподели пред публицисти, че цялата отговорност по случая е на завеждащия незабавното поделение сега - доктор Асен Меджидиев. Сопотенски добави, че пациентът не е бил върнат, а е бил ориентиран към лечебно заведение , в което се е лекувал няколко дни преди да потърси помощ в Пирогов.
 митинг Пирогов БГНЕС
Той сподели още, че от болничното заведение напущат лекари и медицински сестри и има доста проблеми за решение в лечебното заведение.

  По тематиката Проверки в столични лечебни заведения поради писмо от вдовицаПроф. Миланов за случая с върнатия пациент от Пирогов, който умря: Тежка грешка
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР