Работата за София трябва да продължи, защото трябва именно работа,

...
Работата за София трябва да продължи, защото трябва именно работа,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова каза най-голямата истина за управлението на столицата

Работата за София би трябвало да продължи, тъй като би трябвало точно работа, а не приказки. Имам ясна стратегия, цели и подготвени планове. Много е значимо да не се губи движение. Това показа в ефира на bTV кметът на София и претендент за нов мандат Йорданка Фандъкова.

,,Преди аз да стана кмет на града София влизаше от рецесия в рецесия. Помните, по улиците се движеха 40-годишни ''Икарус''-и, имаше разпродадени детски градини, а ние успяхме да подменим 90% от рейсовете и да построим към 100 нови детски градини.

Сега новите цели са чистотата на въздуха, дигитализацията, заради което имаме потребност от нови хора и нови идеи'', добави Фандъкова.

,,Улица ''Граф Игнатиев'' беше огромен урок за нас. В осъществяването на целия план имаше проблеми – и в плана, и в надзора и в осъществяването, несъмнено.

Ето за какво настояваме за смяна в законодателството и носене на професионална отговорност за изпълнителите, т.е. да им се лишават лицензите при неприятно свършена работа, каквато процедура има да вземем за пример в прилежаща Сърбия'', изясни тя за ремонта на ''Графа''.

По отношение на въпроса с компаниите за разчистване Йорданка Фандъкова увери, че ценовите предложения за избор на компаниите ще бъдат отворени след края на изборите и тогава ще се вземе окончателното решение.

Тя добави още, че договорите са обществени и са качени на уеб страницата на Столична община.

,,Ние сме тези, които превърнахме старите депа в зелени площи и гори.

Помните ''Суходол'' какво беше, а през днешния ден сме в доста напреднала фаза, защото там засаждаме новата гора на София. Градът просто има потребност от здрава работа'', показа още столичният градоначалник.

,,54% от задграничните вложения са в София, безработица на процедура няма, а и тук се образува към 40% от Брутният вътрешен продукт на страната.

Разбира се, доста значимо е и привличането на софтуерни компании, тъй като точно технологиите са вероятността пред града'', акцентира кметът на столицата.

,,Строителството на детски градини е значимо и то не стопира, програмата ни е извънредно мащабна'', означи още Фандъкова.

На въпрос кой е най-големият ѝ персонален неуспех като кмет на столицата Фандъкова съобщи, че е в дълг към софиянци във връзка с достъпа до планината Витоша и къпалнята ''Мария Луиза''.

,,Радвам се на всичко, което сме създали, било то малко или огромно. Знаете, хората в София са доста разнообразни и с доста разнообразни изисквания'', приключи Йорданка Фандъкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР