Работата ясна, да влезе умрелия…“ Само имам едно питане към световния

...
Работата ясна, да влезе умрелия…“
Само имам едно питане към световния
Коментари Харесай

Дали ресурсите ще са на Кооперации или Корпорации, за нас разлика няма...

„ Работата ясна, да влезе умрелия… “

Само имам едно запитване към международния хайлайф.

Във връзка с прекосяването от международен капитализъм и пазарна стопанска система, към международен корпоративен слаборепресивен социализъм и планова стопанска система, не може ли някак си, ние от някогашните соц. страни, да се спрем да се вършим, че има международна пандемия и да си караме като преди 30-35 години, а не като преди 65?

Ние сме привикнали. Знаем го това по какъв начин се живее. Даже болшинството от хората в тези страни желаят да се върнат тези времена. Ми що ни мъчите и нас?

Сега…, тези в хора в „ свободните страни “ и „ западната народна власт “ не знаят и си ги ограничавайте, облъчвайте, пандемосвайте, плашете, следете, цензурирайте, бийте, затваряйте и така нататък, само че нас няма потребност.

Ние този мач сме го играли 45 години, след първите 10 разбрахме каква е обстановката и няма проблем да излезем непринудено за второто полувреме при резултата от първото. Не желаеме за нас мача да почва изначало.

И крайния резултат знаем, и с какъв брой да паднем знаем…

„ Имунизационният “ режим на Сталин сме го карали. Туй репресии, цензура, всяване на боязън, арести, следене, лагери, смъртни присъди… минали сме го този вирус. Както е съвременно в този момент да се споделя имаме анти-тела. Няма потребност да караме и 10 години този на Световната Банка.

На тези „ свободните “ хора им обяснявайте колкото желаете, че това е за „ тяхно положително “, не на нас.

Само кажете и излизаме на терена пак…

Манифестации, наслада, флагове. Слава на Корпорациите, популярност на Световната Банка, Слава на Европейски Съюз, Слава на СЗО, Слава на ООН… ние си знаем.

Дали земята и ресурсите ще са на Кооперации или Корпорации, дали жълтите стотинки за труда ни ще ни ги дава Държава или Компания, все тази, за нас разлика няма…

Хайде да стопираме с цирка „ пандемия “ и да може да вървим на работа, на море, на планина, на спектакъл, на учебно заведение, в университетите, в лечебните заведения, на кино, на посетители да си вървим и на кръчми схваща се… да си изкарваме и харчим стотинките…

създател: Илиян Дуков

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР