Работата в техническо отношение и работата с пушката е основното

...
Работата в техническо отношение и работата с пушката е основното
Коментари Харесай




Работата в техническо отношение и работата с пушката е основното на което обръща вн



Работата в техническо отношение и работата с пушката е главното на което обръща внимание новия старши треньор на женския народен тим Михаил Клечеров, това заяви за предаването „ На финала “ президентът на федерацията Екатерина Дафовска.

Олимпийската ни шампионка разяснява представянето на националите ни в първия за сезона старт за международната купа, който се организира в Поклюка (Словения). В първата дисциплинираност – класическа смесена щафета, нашите в състав Емилия Йорданова, Десислава Стоянова, Красимир Анев и Владимир Илиев се подредиха на 11-то място. В единичната смесена щафета отборът ни Даниела Кадева и Антон Синапов се подредиха на 18-а позиция.

„ Започнаха обикновено бих споделила. В женската част имаме много положителни индикатори при Деси в стрелбата. Дай боже да ги резервира. Жените работят този сезон с нов треньор – Михаил Клечеров. Той отдели извънредно доста време на работата в техническо отношение и на работата с пушката.

И този сезон главната ни цел ще е международното състезание, тъй като това ни задължава и Министерството на спорта  с условията си за покриване на бюджета. Смятам, че към този момент е необходимо да се огледа и на международните купи. Те особено в нашия спорт са на едно доста високо равнище, което би трябвало да влезе като критерии и в тези на министерството.

Неприятното за нас е, че отпаднахме в трета група спортове за финансиране. До в този момент осем години успявахме да се борим и в този момент в случай че това се отрази на финансирането ни, може да е пагубно за нашия спорт “, добави Дафовска.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР