Работата в детско-юношеското направление започва да дава резултат. Това е

...
Работата в детско-юношеското направление започва да дава резултат. Това е
Коментари Харесай

Любо Ганев: Това е правилният път и започваме да берем плодовете от работата ни

" Работата в детско-юношеското направление стартира да дава резултат. Това е верният път и започваме да берем плодовете от работата ни. Радваме се доста на този триумф. Волейболът има потребност от хубави мачове, положително класиране и победи. Дано момчетата не престават по същия метод. Нека заразят и останалите волейболисти с желанието за нови триумфи. Само по този метод можем да върнем публиката в залите ", разгласи президентът на федерацията волейбол Любомир Ганев във връзка триумфа на националния тим на България до 21 години, който зае третото място на Световното състезание в Бахрейн през юли.


" Искам да поздравя и женския народен тим за двете следващи победи на Европейското състезание. Първата беше изключително значима. Радвам се, че девойките реализираха това. Тимът е с съвсем напълно подмладен състав. Вече извършиха задачата да останат в Лигата на нациите. Стискам им палци за оставащите три мача в групата. Дано да ни зарадват с положителни резултати. Идва положително потомство. При мъжете всички чакаме мачовете след 10 дни и нашето домакинско състезание във Варна. Там почитателите постоянно са били седмият ни състезател. Дано всичко да са здрави, тъй като имахме доста проблеми с травми. Надявам се, че тази година ще бъде друго. Момчетата имат предпочитание да потвърдят, че станалото през последните години не е същинското лице на тима ", сподели още той.

Вицепрезидентът на БФВолейбол Давид Давидов също е удовлетворен от класирането на младите български гении на трето място на Световния шампионат.

" Щастливи сме. Това е огромна чест за нас. Всички подрастващи имат триумфи. Комбинираното показване на нашите национални гарнитури демонстрира едно нещо. Пред нас са единствено Италия и Иран. Имаме очаквания за едно по-светло бъдеще пред нашите представителни национални отбори. Успехите при подрастващите не са гаранция за триумфи при мъжете и дамите. При неналичието на такива при младите, не може да чакаме нищо по-късно ", сподели Давид Давидов на конференция.

Давидов също се надява на положителни мачове от страна на " трикольорите " във Варна на идния Европейски шампионат през август и септември: " Трябва да използваме семейството по най-хубавия метод. Трябва да защитим статута на волейбол за най-успешен групов спорт у нас. Дано тимът оправдае вложените средства и старания за това домакинство. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР