Работата с трудни хора може да намали способността ни да

...
Работата с трудни хора може да намали способността ни да
Коментари Харесай

Седемте токсични признака на несигурните хора

Работата с сложни хора може да понижи способността ни да мислим ясно и да вземаме рационални решения. Експертът Стивън Фалк* изяснява явлението и по какъв начин да се оправяме с него пред

Като съветник по водачество, който учи логиката на психиката на работното място, прекарах повече от 30 години да оказвам помощ на хиляди хора и екипи, в копании за милиони долари, да се оправят с сложните взаимоотношения. Така посредством проучвания и наблюдения открих, че най-трудни за справяне са несигурните хора.

Трябва да се запитаме, за какво мощно нестабилните могат да бъдат толкоз предизвикателни и провокиращи. Чувството за неустановеност в индивида е естествено, само че проблематичното държание може да се развие, когато хората непрекъснато се пробват да прикрият или компенсират неувереността в себе си. Несигурните хора са извънредно склонни към риск и непродуктивни. Някои могат да бъдат искрено неприятни или да демонстрират обидно държание. Ето техните най-често срещани токсични прояви, изведени от кариерния специалист от Харвард Ейми Гало:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР