Работата по водопровода на 20 отсечки в района от м.

...
Работата по водопровода на 20 отсечки в района от м.
Коментари Харесай

До края на септември приключват с водопровода в района от м. „Сотира“ до м. „Ален мак“

Работата по водопровода на 20 прави в региона от м. „ Сотира “ до м. „ Ален мак “, където работи ДЗЗД „ ХИДРОАМ “, се извършва в график. Това осведоми представителят на сдружението инж. Бистра Николова. Тя обърна внимание на два по-специфични сектора – улиците „ Янко Славчев “ и „ Петър Попов “.

По ул. „ Янко Славчев “ се работи по два канализационни клона, по които има леко закъснение поради открита солидна канара в изкопа. Крайният период за приключването им също е 30 септември.

По ул. „ Петър Попов “ интензивно вървят дейностите по слагането на водопроводи Ф500 и Ф150, които също ще бъдат завършени до края на септември.

За всеки обособен клон, по който започваме работа, се прави обособена организация на придвижването, която се съгласува с редица институции, изясни Николай Пашов от ДЗЗД „ ХИДРОАМ “. „ Много от улиците са без трайни настилки, част от оградите в обитаемоте места основават усложнения за прекосяването на тежката техника, открива се ненанесена в подземните кадастри инфраструктура, което забавя и затруднява работата ни. Опитваме да не сътворяваме огромни разтърсвания за жителите, само че няма по какъв начин когато се поставят тръби да не се затварят улици “, изясни Николай Пашов.

От ръководството на плана приканват още един път жителите да съблюдават рестриктивните мерки, с цел да се избегнат както забавянията в осъществяването, по този начин и случаите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР