Работата по случая започнала след постъпил сигнал – в периода

...
Работата по случая започнала след постъпил сигнал – в периода
Коментари Харесай

Престъпна група, извършвала кражби на пиротехнически изделия, е разкрита при полицейска операция в Елинпелинско

Работата по случая почнала след постъпил сигнал – в интервала от ноември м.г. до началото на април т.г. от складови пространства в землището на Елин Пелин били откраднати доста количество пиротехнически произведения.

При подхванатите оперативно-издирвателните дейности криминалисти и проверяващи служители на реда от ОДМВР – София, дружно с сътрудниците им от районно управление (на МВР) – Елин Пелин, влезнали в дирите на причинителите – трима мъже от с. Гара Елин Пелин, двама от които охранители на обекта. В рамките на следствието било открито, че за реализиране на похищението триото е употребило моторни транспортни средства, а част от отнетата пиротехника след това била пласирана. При осъществено претършуване на адресите на причинителите са открити голям брой кашони и стекове с разнообразни по тип пиротехнически произведения, предмет на осъществената кражба.

Тримата причинители са арестувани за период до 24 часа. След отчет на събраните доказателства в прокуратурата са им повдигнати обвинявания и наложени ограничения за неотклонение „ парична гаранция “. Работата по цялостното документиране на случая продължава.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР