Работата по случая не е приключила с намирането на детето,

...
Работата по случая не е приключила с намирането на детето,
Коментари Харесай

Ръководилият издирването на Сашко: Работата по случая не е приключила

Работата по случая не е завършила с намирането на детето, занапред предстоят още доста дейности да се правят от полиция, проверяващи, прокурори и специалисти. Ако се придобият данни за каквито и да е закононарушения, ще се проверяват. Това увери Ангел Папалезов, управлявалият издирването от „ Криминална полиция ”, ГДНП.

На брифинг представителят на Окръжна прокуратура - Перник Албена Стоилова разгласи, че се ревизират всички версии за изгубването на детето, в това число държането му някъде срещу волята му. По думите й Александър е открит със същите облекла, които татко му е описал. 

Радослав Шарков е служител на реда от бранш „ Издирване ”. Той си спомня облекчението, което изпитал, когато схванал, че 12-годишният Александър е открит жив. Доброволци, полиция и планински спасители в продължение на  9 дни издирваха детето. След 216 часа неуморно търсене – в събота следобяд положителната новина пристигна от Перник – 12-годишният Александър, който се изгуби, беше открит жив и здрав от парапланеристи. Така невиждана акция, в която се включиха хиляди доброволци и голям запас на страната – завърши сполучливо и с благополучен край.

На мястото, където е открит Александър, не са открити предмети и следи. Във връзка с информацията, че детето е намерено босо, от прокуратурата прецизираха, че обувките му са били мокри и се е наложило доброволците да ги смъкват, с цел да го затоплят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР