Работата по съставяне на служебния кабинет е в разумните срокове.

...
Работата по съставяне на служебния кабинет е в разумните срокове.
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Необходимо е стабилно управление и да спре безумието - за три години седем пъти избори

" Работата по сформиране на служебния кабинет е в рационалните периоди. Считам че претендентът за министър-председател се нуждае от време, с цел да забележим кои министри ще предложи, кои министри от остарялото служебно държавно управление ще останат и кои ще бъдат сменени. Нормален развой, това не може да стане за 48 часа, в последна сметка приказваме за ръководството на страната. без значение че е длъжностен кабинет, той би трябвало да има едни смислени и естествени министри. Не мога да преценява дали има интервенция в съставянето на служебния кабинет, дано забележим състава му. И тогава ще разясняваме, като забележим какви са претендентите за министри на другите министерства. "
С тези думи ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов " прикани за успокоение в коридорите на Народното събрание.
Той напомни, че внушението за  Горица Грънчарова - Кожарева като човек, непосредствен до Българска социалистическа партия, се е изчистило още на първия час, откакто е било казано. С Българска социалистическа партия никой не е приказвал за служебни министри и социалистите не считат, че би трябвало да се приказва, тъй като това е длъжностен кабинет.
Гуцанов означи и позицията на Българска социалистическа партия, че най-важното е да има постоянен кабинет на Република България, който да се занимава със сериозните проблеми на страната:
" Според нас един от тези проблеми е опазването на здравето. Уж е гратис, само че някой съмнява ли се, че е платено и докога ще се протежират частни лечебни заведения за сметка на държавните и общинските, най-много за сметка на здравето на българските жители? За обществените придобивки - еднообразно ли живеят хората съгласно това какво създават, или за следващ път сме очевидци на безкрайни неравенства! Това може ли да се случва в една Европа през 21 век? В стопанската система и енергетиката сме очевидци на национално изменничество след изменничество по отношение на енергетиката на България. Всеки един от нас си заплаща тока и той става все по-скъп и по-скъп ".
Гуцанов се спря на още проблеми пред страната:
Ако се изградят атомните централи на естествени цени такава ли ще бъде цената на тока? Зелената сила е 15-18 пъти по-скъпа от нуклеарната сила. Това се отразява на всяко едно домакинство, на стопанската система на България. Българска социалистическа партия държи на тези цели те по всевъзможен метод да водещи. Образованието - не може в 21 век на високите технологии да сме очевидци на това, което се случва. Да, належащо е устойчиво ръководство на страната и да престане това за три години - седем пъти предварителни избори. "
Социалистът показа още че е много притеснително е да се изтегли негарантиран заем от 150 милиона лв.:
" Няма по какъв начин това на нас или на вас да се случи, най-вероятно е да има някаква защита, в случай че всичко е по този начин, както се разяснява в общественото пространство. "  
Народният представител сподели, че Българска социалистическа партия е дала формулата за устойчиво ръководство - експертен кабинет, който да припознае няколко национални цели.
" Най-лесното е с една партия и с един човек да се разделиш и да се скараш. Идеята е по какъв начин да направиш обединяване за по-добрия метод на живот на българските жители и на България. Да се намерят тези специалисти, освен политически фигури, които да видят целите за страната ни, те би трябвало да бъдат припознати от всеки един български жител. Както влизането ни в Европейски Съюз беше идея, ето такава идея би трябвало да се откри и за това вършим това ляво обединяване. За да има друга сила в България, не можем да продължаваме по този метод ", заключи ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР