Работата по S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl продължава с пълна

...
Работата по S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl продължава с пълна
Коментари Харесай

Ново видео към S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Работата по S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl продължава с цялостна мощ и доказателство за това пристигна през предходната седмица, когато GSC Game World разгласиха ново видео към играта. То ни показва, както геймплей по този начин и синематика от продължението на една от най-обичаните сървайвъл хорър поредици.

Разработката на играта, продължаваща години към този момент, срещна не една и две спънки по пътя си, като нейната реализация висеше в неопределеност. Последната такава спънка се яви военната експанзия на Руската федерация към Украйна от февруари предходната година. Хората от GSC Game World бяха сложени в голям риск, а работата по играта се яви последния проблем, за който да мислят. Все отново част от разработчиците от студиото бяха трансферирани в чешката столица Прага, където работата по S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl беше продължена, а през май 2022 и изцяло възобновена. Самата игра се предполагаше, че ще се появи още предходната година, само че заради справедливи аргументи това се оказа невероятно.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl е продължение на извоювалите си паметен статус игри, като предлага съвременна визия, нова история с забавни детайли, нови шутър механики с удовлетворен размер от оръжия, модификации и всевъзможен вид врагове – всичко това на фона на изцяло открит свят. Играта излиза за сегашното конзолно потомство, както и за лични компютри тази година. Според клюки, премиерата ѝ ще е през юни.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР