Работата по реконструкцията на стадион Христо Ботев в Пловдив ще

...
Работата по реконструкцията на стадион Христо Ботев в Пловдив ще
Коментари Харесай

Реконструкцията на Колежа продължава със Сектор В“

Работата по реконструкцията на стадион " Христо Ботев " в Пловдив ще продължи още преди 15 януари с създаване на електроинсталацията и ВиК инсталацията на Сектор " В ".

Това се договориха на работна среща през днешния ден заместник-кметът по строителство и вложения Пламен Райчев, проектантът на оборудването арх. Георги Савов и изпълнителят на обекта Илиян Филипов, шеф на компания ПИМК.

В срещата участваха още надзорникът инж. Атанас Ангелов и инж. Юлиян Попов - шеф отдел " Строителство и вложения " в Община Пловдив, който ще следи за напредъка на дейностите.
 Ботев (Пловдив) с заключителен взлом за Мохамед Брахими
Ботев (Пловдив) с заключителен взлом за Мохамед Брахими

Крилото се показва на положително равнище

Архитект Савов подсигурява, че до седмица ще входира в общината модифицирания план за Сектор " В " ( " Трибуна Изток " ), където строителят ще продължи дейностите по клубния стадион на Ботев (Пловдив). До края на месеца проектантът ще внесе и цялостната техническа документи дружно с количествено-стойностните сметки за оборудването.

На сбирката през днешния ден Пламен Райчев разгласи още, че екипът от страна на Общината, който ще сътрудничи на изпълнителя за работата на стадиона, ще бъде допълнен. В него ще влязат инженер-конструктор, електроинженер, ВиК инженер и правист. Те ще работят под управлението на Юлиян Попов.

Следващата работна среща е планувана за след седмица, като до тогава от Общината би трябвало да бъдат входирани заявки за координиране с електроразпределителното сдружение " ЕВН България " и с " Водоснабдяване и канализация " ЕООД.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР