Работата по издирването на изчезналата Ивана Георгиева от Депница продължава

...
Работата по издирването на изчезналата Ивана Георгиева от Депница продължава
Коментари Харесай

Утре спират търсенето на терен на изчезналата Ивана от Дупница

Работата по издирването на изчезналата Ивана Георгиева от Депница продължава посредством разнообразни оперативни начини, а претърсването на терен се прекратява от на следващия ден, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Кюстендил.

17-годишното момиче е в неизвестност от 22 февруари, когато фамилията й потърси помощ да бъде открита. Непълнолетната Ивана бе оповестена за общодържавно търсене незабавно след декларираното от родителите й. В районно управление (на МВР) Дупница бе основан щаб под управлението на шефа на ОДМВР ст. комисар Св. Григоров, в работата му се включиха и чиновници на ГДНП, бяха открити контакти с сътрудниците от регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Югозападна България. За работата на терен бе зает забележителен кадрови запас на Министерство на вътрешните работи – няколко хиляди служители на реда, жандармеристи, пожарникари, запас на Горското стопанство, планински спасители.

В първите 7 дни в работата на терен интензивно се включиха и доброволци. Пребродена бе голяма територия, постоянно затрудняваха и неприятните метеорологични условия.

" Получихме необятната социална поддръжка както от локалната власт, по този начин и от доброволци, въпреки от време на време да не постигахме естетика, неоспорим остава фактът, че идеята ни е една: Да намерим Ивана. Всяка информация, обвързвана с Ивана, ще бъде детайлно проверявана, с цел да реализираме стремежи резултат ", оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

По случая е формирано и досъдебно произвеждане и дейностите се реализират под надзора на прокуратурата.
Четете още
Продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница
Директори на учебни заведения в отбрана на сътрудниците си в Дупница по проблема с изчезналата Ивана
Съучениците на Ивана с зов: Върни се измежду нас

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР