Работата от вкъщи се отразява добре на компаниите. Знам, че

...
Работата от вкъщи се отразява добре на компаниите. Знам, че
Коментари Харесай

Петър Иванов: Работата от вкъщи се отразява добре на компаниите

Работата от у дома се отразява добре на фирмите. Знам, че в България не е толкоз публикуван този модел, само че доста компании в международен мащаб опитват и то сполучливо. Особено цифрови компании, които имат информативен артикул, който може да бъде натрапен в доста пазари. Те имат потребност от гении, а те не постоянно се намират в града, в който е основана компанията. Това съобщи в студиото на ФАКТИ мотивационният преподавател и бизнес съветник Петър Иванов.

„ Компаниите се принуждават да наемат специалисти, без значение къде се намират те. Наскоро бях в Бали при една компания с над 1000 чиновници и нито един офис. Работят най-вече от у дома. Знам, че доста мениджъри се тормозят и споделят „ Аз, в случай че не ги виждам моите чиновници, те евентуално не работят. Оказва се обаче, че има метод хората да бъдат ангажирани, да се възползват от преимуществата на работата вкъщи и за компанията да има доста положителни резултати.

Ролята на работодателя е да сътвори дух на победа, дух на екипна работа, притегателна мощ и то не към облагата на компанията, не към шефа на компанията, без значение какъв брой харизматичен е той, а към задачата на компанията. Защо я има въобще, с какво тя прави света по-добър “, сподели Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР