Работата от дистанция като мярка за борба с коронавируса в

...
Работата от дистанция като мярка за борба с коронавируса в
Коментари Харесай

Австралия постепенно маха работата от дистанция, но компаниите оставят гъвкавите условия до 2021 година

Работата от отдалеченост като мярка за битка с ковид в най-многолюдния щат на Австралия публично завърши в понеделник, съобщи " Ройтерс ".

Но доста компании възнамеряват да запазят гъвкавите условия на работа до 2021 година

Щатът Нов Южен Уелс, където се намира най-големия град в страната Сидни, не оповестява за нови местни позитивни случаи за 10-ти ден.
 Щат в Австралия облекчава ограниченията
Щат в Австралия облекчава ограниченията

Решението е на управляващите във Виктория

Но този ход наподобява алегоричен, защото работодателите, измежду които най-големите компании в страната и чиновниците им не възнамеряват незабавна смяна от работата в домашни условия единствено 10 дни преди празниците.

Щатът, вторият по население щат, в този момент има 25% ограничаване на посещаемостта, до момента в който множеството други щати и територии имат обща инструкция за работодателите да разрешават на служащите да работят от у дома, в случай че избират.

Австралия е съобщила за малко над 28 000 случая на смъртни случаи от COVID-19 и 908 от началото на пандемията, само че изчисленията са, че остават 56 дейни случая, най-вече пасажери от чужбина в карантина.
 Австралия без нови Коронавирус случаи за първи път от 5 месеца
Австралия без нови Коронавирус случаи за първи път от 5 месеца

Властите приканиха към нерешителност

Австралия съумя да сведе броя на инфектираните с ковид с помощта на това, че бързо затвори интернационалните си граници, наложи ограничавания за обществена отдалеченост на локално равнище и извърши необятно тестване и следене.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР