Работата не е да ходим два пъти в месеца за

...
Работата не е да ходим два пъти в месеца за
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Политическата криза в столицата е много сериозна

Работата не е да вървим два пъти в месеца за по 4 часа. Работата ни е даваме решения на проблемите в София. Но с цел да се вдигнат клоните или да се пометат листата не би трябвало работещ СОС. Политическата рецесия в столицата е доста сериозна. Това съобщи пред БТВ общинският консултант от " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова.

ПП-ДБ-СС като първа политическа мощ можеше да осъзнаят, че софиянци не са им дали цялото болшинство и можеха да имат коалиция с всяка една от партиите в Столичния общински съвет. От друга страна ГЕРБ-СДС са втори, а на национално равнище ръководят с ПП-ДБ-СС. Г-н Бонев не е арестувал господин Борисов, нали по този начин, попита тя.

" Абсолютно нелегално бутнаха Паметника на Съветската войска. Това не беше ремонт, а подигравка ", сподели още Григорова.

" На нас ни трябват 2 дни преди диалози с партиите в Общинския съвет. Да припомня, че аз не съм от Българска социалистическа партия, имаме и представител от " Левицата ". Защо ПП-ДБ-СС пращат покана 12 часа по-рано ", попита Ваня Григорова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР