Работата на Twitter в Русия ще бъде забавена на всички

...
Работата на Twitter в Русия ще бъде забавена на всички
Коментари Харесай

Русия блокира Twitter, засега частично

Работата на Twitter в Русия ще бъде забавена на всички мобилни устройства и на половината стационарни от 10 март. Причината - за " отбрана на съветските жители от въздействието на противоправно наличие ", заяви съветският регулатор Роскомнадзор.
Ведомството изяснява дейностите си с това, че обществената мрежа от 2017 година не изтрива наличие " склоняващо малолетни към осъществяването на самоубийства, съдържащ детска порнография, а също по този начин информация за приложимост на наркотични субстанции ". Роскомнадзор е подал повече от 28 000 тъжби, само че 3168 материала към момента не са изтрити от обществената мрежа.
 Twitter изтри 100 свързани с Русия акаунта, работещи срещу Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО, свързани с Русия Twitter изтри 100 свързани с Русия акаунта, работещи срещу Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО, свързани с Русия
Twitter изтри 100 акаунта, за които се твърди, че са свързани с Русия, съобщи DarikNews. Първата група от тях се състои от 69 акаунта...
" От 10 март 2021 година са взети ограничения по централизирано реагиране, а по-точно първично закъснение на скоростта на работата на услугата (според регламента). Забавянето ще бъде осъществено на 100% от мобилните устройства и на 50% от стационарните ", написа в формалното известие на Роскомнадзор.
Как тъкмо съветският регулатор счита да забави работата на Twitter, както и да дефинира коя половина от стационарните устройства ще бъдат наранени от това, не е ясно.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР