Работата на Търговския регистър и регистър на юридическите лица с

...
Работата на Търговския регистър и регистър на юридическите лица с
Коментари Харесай

Търговският регистър започва да работи от 15 август

Работата на Търговския указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел ще бъде обновена поетапно до цялостно премахване на техническите аргументи за прекратения достъп.
Справки за настоящо положение на компаниите ще могат да бъдат осъществявани от 15 август, сряда. Поетапно ще бъде възстановяван достъпът до останалите функционалности на регистъра. Агенция по вписванията подсигурява, че за времето на нарушение на достъпа до регистрите, дейности по отношение на данните в тях не са осъществявани и благоприятни условия за злоупотреби не съществуват.
Всички останали регистри на Агенция по вписванията работят с цялостните си функционалности.
Агенцията още веднъж сервира извинения на потребителите си за породените неудобства. По мотив постъпили запитвания, Агенция по вписванията прецизира, че аргументите са напълно механически и не са резултат от злонамерена външна интервенция.
ИТ-експерти от Агенция по вписванията, ИТ-експерти на ангажираната с поддръжката компания и взаимно с други държавни ведомства не престават да работят в непрестанен режим в осъществяване на Плана за деяние за възобновяване на регистъра в цялостната му продуктивност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР