Работата на стюардесите може да ви се струва лесна, но

...
Работата на стюардесите може да ви се струва лесна, но
Коментари Харесай

Най-сексапилната българска стюардеса

Работата на стюардесите може да ви се коства лесна, само че не е тъкмо по този начин. Често хората, практикуващи тази специалност, пътуват непрекъснато, рядко съумяват да се насладят на градовете, в които кацат, тъй като някой би трябвало да приготви кабината на самолета за идващия полет.

Стюардесите, в това число и мъжете от специалността, отсъстват с дни от домовете си, не виждат приятелите и фамилиите си, а това сигурно се отразява в един миг. В TikTok обаче се натъкнахме на една от най-красивите родни стюардеси, която се любува на специалността си и е супер удовлетворена.

Тя се споделя Алеф Исметова и има турски корени. Брюнетката се радва на много съществено внимание в обществените мрежи, а в TikTok постоянно демонстрира по какъв начин протича един неин работен ден. 19-годишната Али, както обича да ѝ споделят, е почнала да работи в авиацията на 18 години. Тогава е записала курс за стюардеса и за ден не е съжалявала, че е направила този житейски избор.

Красавицата показа в TikTok, че е минала през доста съществени и продължителни образования, с цел да сбъдне фантазията си.

Подготовката ѝ е лишила месеци, като е учила освен доктрина, само че е имала и много на практика занимания, които са симулирали разнообразни обстановки, които биха се случили на един елементарен цивилен полет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР