Работата на парламента сега ще се забатачи, защото ще започнат

...
Работата на парламента сега ще се забатачи, защото ще започнат
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Работата на парламента ще се забатачи с връщането на БСП

Работата на Народното събрание в този момент ще се забатачи, тъй като ще стартират неоснователни възражения. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Валери Симеонов от ПГ " Обединени патриоти " след завръщането на левицата в пленарна зала. ПГ " Българска социалистическа партия за България " отсъства близо три месеца от Народното събрание. " Решили - върнали се ", сподели Симеонов по отношение на решението на " Българска социалистическа партия за България ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Симеонов разяснява още, че може би на депутатите от Българска социалистическа партия в този момент ще им би трябвало известно време, с цел да си възвърнат самочувствието. " Аз мисля, че и без тях Народното събрание работеше много дейно ", разяснява той. Валери Симеонов посочи още, че работата на НФСБ като съпротива е по-ефективна от тази на Българска социалистическа партия. По думите му опозицията в лицето на Българска социалистическа партия е оспорвала законопроекти и решения " незадълбочено " и " с цел да гони абсурда ". " С това сме разнообразни. Мисля, че НФСБ е по-ефективната съпротива от Българска социалистическа партия в миналите две години ", безапелационен бе Симеонов.

Относно желаната от Българска социалистическа партия оставка на финансовия министър Владислав Горанов, Симеонов съобщи, че това не е основателно. Симеонов обясни, че неспазването на закона за разпределението на партийните дотации датира от 2006 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР