Работата на местопрестъплението е в основата на разследването и там

...
Работата на местопрестъплението е в основата на разследването и там
Коментари Харесай

Криминалистът Ботьо Ботев: Убийството на Алексей Петров не може да има връзка с Къро

Работата на мястото на престъплението е в основата на следствието и там преди време ние не допускахме безусловно никого, който няма директна връзка с следствието, било то и министър, разяснява пред Нова тв криминалистът Ботьо Ботев. 
Вече минаха шест дни от това ликвидиране. Информацията за в този момент се пази доста добре в загадка. На този стадий от следствието криминалистите към този момент би трябвало да са наясно по какъв начин да подходят, накъде да тръгнат. Аз имам едно изключително мнение за версиите. Те не разкриват закононарушението, а оформят главните насоки, по които би трябвало да се работи. В тази връзка най-същественото все още е онази организация, която е основана в първите дни в региона на местопроизшествието, е основа на база, на която може да се стъпи и при ползотворно решение на редица неща, които произтичат, да се реши случая, уточни той.
Не може да има връзка с Къро, напълно разнообразни са нещата, добави той.
Алексей постоянно се е стремял да работи в сфера, обвързвана с държавни институции. Лично моята оценка беше, че когато той беше консултант на ДАНС, това беше просто неприемливо. Обидно е това съгласно мен. Не бе редно, разяснява той.
Хората, които са умъртвили Алексей Петров, не са били с шапки - невидимки. Те са се движили в тези региони, включая и самото ликвидиране. Въпрос на усет, въпрос на организация е да се открият. Трябва да се прихванат елементи от организацията на убийството, уверен съм в това, разяснява той. И добави, че това е добре проведено, дълготрайно планувано за наблюдаване и обмисляне. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР