Работата на Джеси Марш започва да дава резултати. Нещата в

...
Работата на Джеси Марш започва да дава резултати. Нещата в
Коментари Харесай

В Лийдс спокойни за бъдещето си

Работата на Джеси Марш стартира да дава резултати. Нещата в Лийдс постепенно се стабилизират, а почитателите имат вяра, че „ йоркширци “ няма да са измежду изпадащите в края на сезона.

Сега американският експерт изрази задоволството си от постигнатото до този миг, и показа, че всички са спокойни за бъдещето.

„ Когато загубихме от Лестър и Астън Вила, аз споделих, че оставам положителен и продължаваме да работим. Много хора не ми повярваха тогава и смятаха, че серията от провали ще продължи. Както виждаме, нещата се обърнаха и към този момент намираме правилния път. Изобщо не съм обезпокоен за оцеляването ни, нито за своя пост. Чувствам се спокоен и чувствам поддръжката на шефовете”, показа наставникът на Лийдс.

„ Да, доста хора ще кажат, че в случай че изпаднем, ще бъда освободен, само че аз не мисля за сходни сюжети. Вярвам в играчите и във всичко, което вършим. Работя отдадено и знам, че с още няколко положителни резултата ще си осигурим оставането във висшата лига “, разяснява още Марш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР