Работата на детските ясли и градини на територията на община

...
Работата на детските ясли и градини на територията на община
Коментари Харесай

Детските ясли и градини в Шумен са готови да посрещнат децата на 1 юни

Работата на детските ясли и градини на територията на община Шумен се възвръща от понеделник, 1 юни, при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, оповестиха от общинската администрация.

Посещенията ще стават след обявление на единодушие от родителите за съблюдаване на разпоредбите за работа на детските заведения.

Детските ясли и градини във Враца стартират работа от 1 юни

В своя заповед кметът на община Шумен Любомир Христов разпорежда приемът да се провежда при оптималната пълняемост на групите до 16 деца за детските ясли и до 18 деца за детските градини.

Вътрешните правила за образуване на активността се създават от шефовете съгласно спецификата на всяко детско заведение. Допускането на децата в яслите и градините ще се прави от здравно или друго упълномощено от шефа лице при потребление на нужните самостоятелни защитни средства - маска/шлем и ръкавици, които са наложителни и за останалите работещи в детската градина/ясла.

В текста на заповедта се прецизира, че проведените занимания с децата в детските градини и ясли по време на изключителната епидемиологична конюнктура се организират при съблюдаване на общите правила, които са написани от здравното и просветителното министерство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР