"Работата ми в здравното министерство беше уникално интересно изживяване". Така

...
"Работата ми в здравното министерство беше уникално интересно изживяване". Така
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Работата ми в здравното министерство беше уникално изживяване

"Работата ми в здравното министерство беше неповторимо забавно преживяване ". Така досегашният заместник-министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е... към профила разяснява в ефира на „ Събуди се” активността, която изпълняваше през миналите шест месеца.

Той сподели, че не е получавал предложение да остане на поста в екипа на новия здравен министър Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила.

"Не бих и приел да остана, тъй като се усещам като част от екипа на проф. Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила. Това би било службогонство”, безапелационен е доктор Ненков.

Бившият заместник-министър на опазването на здравето сподели още, че е спечелил воденото от него дело против вестник.

"Написаха, че съм щял да открадна едно 100 млн. лв. европейски средства. Сигурен съм, че и към днешна дата има хора, които имат вяра, че съм го направил. Тази вреда по какъв начин се поправя, с изключение на с лопата?”, сподели още Ненков.

Той акцентира, че е правилно изказванието, че политик и муха се убиват с вестник. В случая с оставката на проф. Петров „ убиецът” била малкия екран.

"Ако съдът се произнесе, че няма нарушаване, кой ще се извини? ", риторично запита медикът.

Сега доктор Ненков има намерение да се върне към предходната си работа във Военно-медицинска академия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР