Работата като танц или танцът като работа? За Йонна Петрова

...
Работата като танц или танцът като работа? За Йонна Петрова
Коментари Харесай

Работата като танц – през погледа на Йоанна Петрова

Работата като танц или танцът като работа? За Йонна Петрова и двете важат с идентична мощ. Повечето хора я познават като влогър и инфлуенсър, с над 70 000 почитатели. Виждали са я в уеб сериала „ Следвай ме “ или я следват в ритъма на танца в нейната школа по латино танци.

Именно танците са огромната й обич. Първата им намира се случва преди повече от 10 години. Около 5 години по-късно към този момент е треньор, а последователно сбъдва и огромната си фантазия – открива лична школа за танци, в която преподава. Затова, в случай че има някой, който знае какво значи работата да е като танц, а танцът – доста повече от работа, тя несъмнено е този човек.

Днес 27-годишната дама знае какво е да постигнеш фантазиите си и самоуверено споделя опита си с тези, които занапред потеглят по този път. Това е и повода, заради която се причислява към известните лица – артиста Иво Аръков и влогърите Павел и Ицака, които поддържат практикантската стратегия на Lidl и споделят своите препоръки с младежите.

За 9-а година лятната процедура на компанията кани възпитаници над 18 години в цялата страна да създадат първите си професионални стъпки, като аплайват до 31 май на.

От 1 юли до 31 август те ще работят в магазините на веригата, където освен ще натрупат нови познания и опит, само че ще завоюват първите си пари, ще станат независими и ще схванат какво значи да работиш за триумфа, също както го прави тя.

Йоанна е единствено на 18 години, когато стартира първата си работа – като рецепционист в хотел в к. Златни пясъци. И до през днешния ден си спомня какъв брой доста занимателни моменти е имала с сътрудниците и гостите на хотела. Помни обаче и първия значим урок – какъв брой значимо е за младите да работят, с цел да се развиват и да натрупат опит в действителна бизнес среда.

„ Всяка служба и всяка специалност ти оказват помощ да се развиваш. Ставаш независим и по-отговорен. Оценяваш повече какво получаваш, изграждаш самочувствие, което ти оказва помощ за личностното и професионално развиване “, споделя тя.
Затова и нейният съвет към практикантите е да влизат с хъс и възторг в новите завършения, да вземат всичко от работата си и да се научат да имат самообладание към близките.

„ Всеки изпитва някакви компликации, когато започва нещо ново и непознато. Не бива да се плашим и да се отхвърляме елементарно, тъй като това построява характера. А по-късно става още по-сладко “, споделя с усмивка тя.

Също толкоз значимо е и човек да бъде непрекъснат в напъните си. За да реализира задачите си, постоянно залага на дисциплинираност, упоритост, усърдие и почитание към близките. “Социалните умения също са от основно значение за младежите. Да умееш да общуваш с хора, да имаш ведро и положително лъчение, да си толерантен и уравновесен, да се стремиш да научиш повече неща, най-много с връзката с клиенти “, прибавя още младата влогърка.

Самата тя продължава да следва тези правила и до през днешния ден. През последните години към танците прибавя и нови провокации – става влогър и се включва в нови онлайн планове. Продължава и да мечтае със същия обсег – като да вземем за пример, да се развива в влиятелни школи за танци в Испания и Съединени американски щати – фантазия, за която има всички нужни качества, с цел да я трансформира в действителност – както всичко, което реализира до момента.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР