Работа, работа и работа е мотото на Даниел Панов, с

...
Работа, работа и работа е мотото на Даниел Панов, с
Коментари Харесай

Даниел Панов: Променяме облика на Велико Търново с много работа, да я продължим заедно

Работа, работа и работа е мотото на Даниел Панов, с което той потегля към трети управнически мандат като кмет на Велико Търново, дружно с претендентите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Финансовата непоклатимост на общината, високата събираемост на локални доходи и отличното ръководство на разноските подреждат остарялата столица след водачите по оправдано вложение на европейски средства и откриват още по-големи благоприятни условия за развиване след 2020 година, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Упорито работихме дружно с великотърновци, водени от мисълта да превърнем града и селищата от общината в по-привлекателно и положително място, с все по-високо качество на живот. Това е ефикасният модел за смяна на образа на Велико Търново и обитаемоте места. Благодаря на великотърновци за търпението, разбирането и поддръжката. Нека да продължим да работим дружно в името на по-доброто бъдеще за нашите деца, разяснява Даниел Панов.

Близо 20 км пътища в града са актуализирани през последните четири години, в това число 80% от улици в Стария град, огромна част от инфраструктурата в кв. „ Чолаковци “, натоварените „ Магистрална “ и „ Васил Левски “, „ Св. Климент Охридски “, „ Читалищна “, „ Иван Вазов “, „ Михаил Кефалов “, „ Читалищна “ и други Над 8 километра са новите водопроводи. В мандата са осъвременени пет учебни заведения и три детски градини, стартира строителството на нова детска градина в кв. „ Зона Б “, което не се бе случвало от 40 години насам.

Одобрени и с обезпечен механизъм на финансиране са инфраструктурни планове, обхващащи още 20 километра булеварди, улици, кръстовища, в това число и пешеходният надлез над улица „ Магистрална “.

Старата столица влезе трайно в листата на най-хубавите градове за живеене в България. По публични данни Велико Търново е един от дребното градове, чието население се усилва и това е четиригодишна наклонност. Това е най-сигурният знак, че сме на прав път и дружно, с доста работа ще продължим смяната на образа на града и общината, разясниха претендентите за общински съветници с номер 43.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР