Рабие Кьосева беше махната от Бюрото по труда в Смолян,

...
Рабие Кьосева беше махната от Бюрото по труда в Смолян,
Коментари Харесай

Вяра Емилова, БСП: Служебният кабинет създаде разделение в обществото, прави политически уволнения

" Рабие Кьосева беше махната от Бюрото по труда в Смолян, това е едно от политическите уволнения, ориентирани към фрагменти на Българска социалистическа партия. Поведението на служебния кабинет сътвори разделяне в обществото. Това разяснява за " Твоят ден " Вяра Емилова от Българска социалистическа партия.

" Българска социалистическа партия е поредна в своята политика - не бихме се коалирали с Движение за права и свободи или ГЕРБ. Нека българските жители видят кой какво е направил през миналите месеци и да вземе своите решения. Предстои ни рецесия, всички, които са работили със сърцето си, би трябвало да се усещат осъществени, а не афектирани поради политически уволнения. Може би желаят да върнат модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", безапелационна е Емилова.
По думите ѝ договарянията с " Газпром " би трябвало да бъдат продължени. " От април приказваме за това, веселя се, че Политическа партия са узрели за тази концепция. 4 ограничения предлага Българска социалистическа партия, измежду тях да се наложи мораториум върху цените на тока и газа за битовите потребителите. Това значи, че би трябвало да има таван на цените ", изясни тя. И добави, че има наклонност на политически офанзиви към Българска социалистическа партия.

Според нея уставът на Българска социалистическа партия сочи, че всеки влезнал в изпълнителната власт, има глоба от Националния съвет. " Въпросът е напълно честен. Работил си с един човек, а по-късно заставаш против него ", акцентира Емилова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР