Р уският президент Владимир Путин сподели на среща с ученици

...
Р уският президент Владимир Путин сподели на среща с ученици
Коментари Харесай

Путин на среща с ученици: Сбъднах детската си мечта да служа на Русия

Р уският президент Владимир Путин показа на среща с възпитаници във връзка началото на новата образователна година, че е осъществил детската си фантазия - да служи на Русия, съобщи Франс прес.

68-годишният Путин повтори нееднократно какъв брой е значимо "човек да има вяра в себе си " и "да не се опасява да мечтае ", с цел да реализира персонален триумф.

Ще прозвучи патетично, само че всичко се въртеше към едно нещо: да послужвам на отечеството. И през днешния ден върша тъкмо това. Затова считам, че съумях да осъществя фантазията си, сподели той в отговор на въпрос за фантазиите си като дете.
 Руският президент Владимир Путин се срещна с възпитаници във връзка началото на новата образователна година
Путин стана президент през 2000 година и от този момент ръководи страната, без да изпусне властта, даже когато поради ограничавания брой мандати на най-висшия пост краткотрайно бе министър председател от 2008 до 2012 година

През 2020 година съветската конституция бе изменена, с цел да може той да остане в Кремъл до 2036 година, когато ще навърши 84 години.

Критиците му го упрекват от години във все по-авторитарен уклон, а опозицията от ден на ден се смалява, отбелязва Агенция Франс Прес.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
3 коментара Жена пита мъжа си: - Къде е книгата ни " Как да доживеем до 100 години "? - Изхвърлих я, тъй като видях, че майка ти я чете... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТой е дал информация във връзка със сигнала против Борислав МихайловТе блокираха придвижването в двете направления на булевардите пред постройките на Министерски съвет и на ПрезидентствотоПострадали са двамата водачи, като единият е в доста тежко състояниеМислете дългосрочноПри различен пътен случай е потърпевшо детеТова съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на " ИТН " Вместо това ще има повече изявления от другари " Усилията ни към този момент не са съответно оценени от сътрудниците, които поканихме на диалози ", разяснява водачът на БСПХората имат друг биологичен темп - вътрешният им часовник се движи с друга скорост, споделят експертитеНедоволството е подбудено от условията на румънската страна за наложителен PCR тестТе са арестувани от горските служителиСофия-град, който би трябвало да е най-тежко обиден, внезапно стартира да излиза от „ алената зона ” и да се връща в „ жълтата ” зона през лятото, означи математикътКак животните се озоваха сред автомобилитеЛара Фабиан постоянно ще се свързва с обяснението в обич „ Je t’aime “, до момента в който автомобилният й адаш Ла(у)ра Фабия(на) – с откроим дизайн и впечатляващ интериор. Но освен. Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР