R&D центърът на Apple в Мюнхен е фокусиран върху иновациите

...
R&D центърът на Apple в Мюнхен е фокусиран върху иновациите
Коментари Харесай

Apple насочва милиардни инвестиции за R&D в Мюнхен


R&D центърът на Apple в Мюнхен е фокусиран върху нововъведенията в силициевите чипове
(снимка: Apple)

Apple възнамерява спомагателна инвестиция от 1 милиард евро в своя проучвателен и развоен център в Мюнхен. По-рано компанията разгласи сходна по мярка инвестиция за създаване на чипове в същия център.

Новата инвестицията ще бъде употребена за планиране и създаване на „ най-модерен проучвателен център ”, в който експертите на Apple ще вземат участие в проучвания и разработки за повишение на нововъведенията.

„ Разширяването на European Silicon Design Center ще разреши на нашите повече от 2000 инженери в Бавария да си сътрудничат още по-тясно върху революционни нововъведения, в това число персонализирани дизайни на силиций, интегрални схеми за ръководство на зареждането и бъдещи безжични технологии ”, разяснява Джони Сруджи, старши вицепрезидент на Apple по хардуерни технологии.
още по темата
Предвижда се създаване на три нови уреди, които дружно със съществуващите инженерните обекти на компанията в Мюнхен, ще образуват разширения European Silicon Design Center.

Apple акцентира, че през последните пет години е насочила повече от 18 милиарда евро към 800 немски компании, допринасяйки за основаване на нови работни места, развиване на общността и благоприятни условия за работа в цялата страна.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР