Р'Бони Габриел от САЩ беше коронясана за 71-ата Мис Вселена

...
Р'Бони Габриел от САЩ беше коронясана за 71-ата Мис Вселена
Коментари Харесай

Американка от филипински произход е новата Мис Вселена

Р'Бони Габриел от Съединени американски щати беше коронясана за 71-ата Мис Вселена в събота вечер, съобщи Си Ен Ен. Миналата година тя първата американка от филипински генезис, спечелила Мис Съединени американски щати.

Габриел взе короната пред Аманда Дудамел от Венецуела и Андреина Мартинес от Доминиканската република. Конкурсът се организира в Ню Орлиънс, щата Луизиана, като 84 хубавици от целия свят се състезаваха за короната.
 
                           

Събота вечер беше последният ден от надпреварата, като елиминациите стесняваха броя на финалистките. Когато Габриел влезе в Топ 5, тя беше запитана: „ Мис Вселена неотдавна направи всеобхватна смяна, позволяваща на майки и омъжени дами да се състезават тази година. Каква е друга смяна, която бихте желали да видите и за какво? “

Габриел отговори, че се надява уредниците на състезанието да усилят възрастовата граница на претендентите, написа Българска телеграфна агенция.
                             

„ За мен бих желал да видя увеличение на възрастта, тъй като съм на 28 години. И това е най-възрастната възраст за съревнование. И мисля, че е нещо красиво. Любимият ми откъс е „ в случай че не в този момент, тогава по кое време? “ Защото като жена имам вяра, че възрастта не е определяща. Не е на следващия ден, не е през вчерашния ден, а в този момент. Времето е в този момент “, сподели тя.

Родената в Хюстън Габриел е моделка, фешън дизайнерка и инструкторка по шиене, която дава приоритет на околната среда в работата си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР