Р. Бигелоу дава 1 милион долара за доказателство за живот

...
Р. Бигелоу дава 1 милион долара за доказателство за живот
Коментари Харесай

Р. Бигелоу дава 1 млн. долара за доказателство за живот след смъртта

Р. Бигелоу дава 1 милион $ за доказателство за живот след гибелта … Американският милиардер Робърт Бигелоу (Robert Bigelow) е подготвен да заплати 1 милион $ на всеки, който може да откри доказателство за живот след гибелта, оповестява Daily Star (Zona666.com). Робърт Бигелоу основава Института за проучване на съзнанието (Institute for Consciousness Research, BICS) през юни 2020 година, с цел да поддържа проучвания, ориентирани към определяне какво се случва след физическата гибел на човек. Това решение е взето от милиардера след гибелта на брачната половинка му Даяна Мона Бигелоу (Diana Mona Bigelow).



Даяна и Робърт Бигелоу Бигелоу се надява да насочи публичното внимание към живота след гибелта. Милиардерът съобщи, че основаната от него институция би трябвало да помогне на обществеността и научната общественост да схванат значимостта на това проучване.



Робърт Бигелоу Интересът на Бигелоу към съзнанието поражда за първи път след гибелта на 24-годишния му наследник през 1992 година По време на изявление за NYT той е запитан дали е в положение да откри контакт с умрелия си наследник. Бигелоу дава отговор, че това не е тъкмо това, което “иска да получи “, само че твърди, че духът му съществува, и че с него всичко е наред. Четете още: Жена, умряла от рак, се върна от друго измерение (видео) Според милиардера, сега той се тревожи единствено от два въпроса – има ли живот след гибелта и има ли извънземен живот в Космоса? На първо място обаче е тематиката за оцеляването на съзнанието. За да получат премията, висококвалифицираните претенденти би трябвало да показват есе до 1 август 2021 година, описващо проучване, доказващо съществуването на живот след гибелта. Тогава специалистите ще дефинират 3 спечелилия, измежду които ще бъде разпределена наградната сума.
Представители на Института за проучване на съзнанието акцентират, че тази работа има фокус върху научни доказателства, а не върху самостоятелни субективни изводи и персонални възгледи.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР