R&B певецът беше осъден на 30 години затвор за незаконна

...
R&B певецът беше осъден на 30 години затвор за незаконна
Коментари Харесай

Певицата Р. Кели апелира за отмяна на 30-годишна присъда за сексуално престъпление

R&B артистът беше наказан на 30 години затвор за противозаконна полова активност и произвеждане на детска порнография през юни 2022 година Сега неговият юрист твърди, че федералните прокурори не са съумели да потвърдят, че половата безнравственост на Кели е част от незаконно начинание.

Адвокатът на опозорения R&B артист Р. Кели сподели пред апелативен съд през вчерашния ден (понеделник, 18 март), че всички типове законни организации – даже колежански братства – могат да се смятат за организации за рекет според закон, употребен за осъждането на Кели в неговия Бруклински развой за полово малтретиране на млади почитатели, в това число деца, в продължение на десетилетия.

Адвокатът Дженифър Бонджиан, пробвайки се да анулира присъдите му от 2021 година или да му завоюва нов развой, се опита да убеди трима съдии от 2-ри областен съд на Съединени американски щати на Апелациите в Манхатън, че прокурорите непозволено са употребявали закон за рекет, написан за прекъсване на проведената престъпност, с цел да преследва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР