Р апърката Карди Би и съпругът ѝ Офсет от хип-хоп

...
Р апърката Карди Би и съпругът ѝ Офсет от хип-хоп
Коментари Харесай

Карди Би и Офсет станаха родители на момченце

Р апърката Карди Би и брачният партньор ѝ Офсет от хип-хоп триото Migos станаха родители на момченце, заяви уеб сайтът на сп. "Пийпъл ".

Карди Би показа радостната новина в профила си в Instagram, публикувайки своя фотография от болничното легло, на която с Офсет са свели погледи към новороденото си момченце.

"Радваме се, че най-сетне се запознахме с нашия наследник. Той към този момент е обичан от фамилията и приятелите. С неспокойствие чакаме момента, когато ще го срещнем с братята и сестрите му ", гласи съпътстващият фотографията текст.

От обявата излиза наяве, че момченцето се е появило на бял свят на 4 септември.

Карди Би и Офсет се ожениха през септември 2017 година Рап звездите имат 3-годишна дъщеричка на име Кълчър.

Карди Би заяви през юни, че със брачна половинка ѝ чакат второ дете. Офсет има щерка Калея и синове Коуди и Джордан от предходни връзки.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Тате, думите “трудно ”, “сложно ” и “тежко ” синоними ли са? Бащата въздъхва: - Не са, сине. Трудно е да откажеш почерпка. Сложно е да се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Имам я ", написа в Twitter американската галактическа организация от името на шестколесния си марсоходНад 60% от явилите се въобще не са работили по 41-ва задачаТо е било учредено на 2 септемвриДаряването на препаратите на AstraZeneca провокира напрежение сред здравния министър Стойчо Кацаров и ГЕРБАктьорът участваше в сериала " Наркомрежа " Местните хора имат вяра, че ритуалът ще омилостиви бога на дъжда и ще донесе превалявания в района " Знаете ли каква е разликата сред простака и крадеца? Крадецът от време на време си почива " Разликата в интереса доближава шест пътиТази процедура е втори опит за страната ни да изпрати магистрати в новата структураДецата занапред потеглят на учебно заведение, а това е другият разплодник, уточни проф. Огнян КунчевЗа часове огънят обхвана към 300 декара горски масивБлагодарение на новата платформа CMF-EV, Megane E-TECH Electric предлага огромен шир от вътрешната страна и динамичност на пътя с директното и точно ръководство.При отвод ни чакат солени глобиСлед това следва президентът да разпусне Народното събрание
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР