Р апърът Николай Николов - EXC и Михаела Филева представиха

...
Р апърът Николай Николов - EXC и Михаела Филева представиха
Коментари Харесай

Песента „Счупен град“ на Николай Николов – ЕXC и Михаела Филева влиза в саундтрака на серийния филм „Отдел Издирване“

Р апърът Николай Николов - EXC и Михаела Филева показаха видеото към песента „ Счупен град “ в. Песента е част от саундтрака на новия сериал на NOVA „ Отдел Издирване “, спечелил любовта на феновете, които всеки петък в 22:00 ч. наблюдават с интерес заплетената престъпна история. са вплетени въздействащи и ефектни фрагменти с основните герои на телевизионната поредност.

Щастлива случайност събира Михаела и EXC в общия им план по време на записите на албума на певицата „ Нова страница “. В едно от студиата, в които изпълнителката работи, идва демото на EXC, съпроводено от въпроса „ Имате ли концепция кой може да се включи? “. Михаела припознава себе си като този човек и няколко часа по-късно е подготвена с мелодията, текста и осъществяването на припева. Тракът е включен във втория студиен албум на сполучливата певица, както и в албума „ Декември “ на EXC и не остава неусетен за почитателите, които го откриват и слушат в цифровите музикални платформи.

В началото на 2021 година креативният екип на „ Отдел Издирване “ взема решение да включи в саундтрака на престъпния сериал българска ария, която да дава отговор на атмосферата на филмовата продукция. Спира се на „ Счупен град “ и насочва покана към изпълнителите, която включва и основаване на видеоклип с фрагменти от телевизионната поредност.

Предизвикателството е признато и към него се причислява Павлин Иванов – Башмоушън, който режисира и снима фрагментите на Михаела и EXC. Монтажът на видеото е дело на Виктория Радославова, която сполучливо съчетава мощните кино моменти с музикалните осъществявания.

Видеото на „ Счупен град “ към този момент може да гледате онлайн и в телевизионния ефир.

Актуални вести ще откриете на , и на сериала. Всички епизоди на „ Отдел Издирване “ може да гледате в и
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускайОбратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТежкотоварният автомобил е изгорен напълноПрипомнете си някои от обичаните телевизионни сериали с здравна тематикаГлобата възлиза на 20 хиляди норвежки крониТой беше на 50 годиниЗа задачата придвижването на пасажери по третата линия ще бъде прекратено за два дниИзключителен човек ", " предан " на страната, както и на фамилията си: от всички направления към Обединеното кралство прииждат послания на респект към паметта на принц ФилипЦИК дефинира определените народни представители в 45-ото Народно събраниеВижте какво разпорежда просветителният министърОфициалният старт на конкурса-обучение бе даден на 5 април, когато участниците получиха и първата си задачаСтановището ще бъде изпратено на Конституционния съд на Република БългарияВижте по кое време ще бъдат възстановениЗаради думите на Драги, италианският дипломат в Анкара Масимо Гаяни бе извикан в турското външно министерствоДобрият собственик е хубаво да бъде осведомен с главните симптомиСъпругът на кралица Елизабет Втора беше на 99 години
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР