R&B звездата Ар Кели отрече обвиненията срещу него, че държи

...
R&B звездата Ар Кели отрече обвиненията срещу него, че държи
Коментари Харесай

Обвиниха певеца Ар Кели, че насилва жени

R&B звездата Ар Кели отхвърли обвиняванията против него, че държи 6 дами в плен. Певецът, който е на 50 години, съобщи, че е " угрижен и обезпокоен " от повдигнатите против него обвинявания.

" Г-н Кели изрично отхвърля сходни обвинявания и ще работи старателно и пламенно, с цел да преследва своите обвинители и да почисти името си ", съобщи неговият юрист Линда Менш в изказване, предава Бгнес.

По-рано през днешния ден онлайн медията " Бъзфийд " разгласява материал, в който се показва, че шест дами живеят в къща край американския град Атланта и в студио в Чикаго, където Кели управлява техният хранителен режим, метода им на обличане и половите им контакти, които по-късно снима.

Родителите на една от хипотетичните жертви организираха конференция пред къщата край Атланта и обявиха, че нямат контакт с тяхната 21-годишна щерка. По думите на майката Джонйелин Саваж щерка й е с " промит мозък ". " Ние просто желаеме той да я освободи и да й разреши да продължи живота си ", сподели още тя.

В същото време дъщерята Джойслин Саваж отхвърли да прави нещо по насила в изявление за начин на живот уеб страницата TMZ. Ар Кели, който през част от времето живее в " Тръмп Тауър " в Чикаго, е един от най-известните R&B реализатори, само че през последните години името му се свързва най-вече със кавги.

През 2008 година той беше оневинен по обвинявания за владеене на порнографско наличие с деца, като тогава в. " Чикаго Сън-Таймс " заяви, че той е имал полов контакт с малолетна.

Близки на изпълнителя го разказват пред " Бъзфийд " като персона, наподобяваща фетиш, която държи под контрола си дами, в това число и такива, които желаят да се занимават с музика, оповестяват международните организации.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР