Quick Heal Antivirus Pro защитава от вируси, проверява е-пощата и

...
Quick Heal Antivirus Pro защитава от вируси, проверява е-пощата и
Коментари Харесай

Quick Heal Antivirus Pro – пази от всевъзможни заплахи


Quick Heal Antivirus Pro пази от вируси, ревизира е-пощата и сваляните файлове

Quick Heal Antivirus Pro е мощно антивирусно решение, което пази компютъра от вируси, червеи и троянци, а също по този начин ревизира електронната поща и сваляните файлове.

Това е най-олекотеното издание в линията на разработчика, която включва още Internet Security и Total Security. Програмата ползва отбрана в действително време, която стопира заканите, преди да са проникнали в компютъра, и разполага с модернизиран енджин за сканиране по поръчка.

Quick Heal Antivirus Pro дава и някои спомагателни функционалности за районен съд сигурност, включително инспекция на входящите и изходящите имейли за спам и рискови атачмънти. Освен това замества Windows Firewall в отбраната от мрежово-базирани офанзиви и лимитира интензивността на браузъра, като го извършва в сигурна sandbox среда.

Предвидена е също отбрана на USB дискове и други портативни сторидж устройства. Програмата поддържа няколко режима на сканиране с настройки по дифолт или задавани от потребителя – цялостно или изборно, както и режими за инспекция на паметта и зареждането на процеси при пускане на Windows.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР