Quantic Dream се завръща на гейм сцената след сравнително успешния

...
Quantic Dream се завръща на гейм сцената след сравнително успешния
Коментари Харесай

Detroit: Become Human ще е най-амбициозната игра на Quantic Dream

Quantic Dream се завръща на гейм сцената след относително сполучливия си план Beyond: Two Souls, представяйки ни визията си за бъдещето с Detroit: Become Human, игра, в която човек и андроид се изправят един против различен. Заглавието е PS4 ексклузив и се чака да ни предложи забавна визия и история. Повече за играта и детайлности за нея бяха разкрити от Джейсън Стюарт от Sony XDev Europe в изявление за Push Square.

„ Това е най-голямата игра, която Quantic са създавали във връзка с разклоненията на изборите. Часовете и дните, които отделиха в снимане на актьорите за играта, надвишават всичко, което са правили до момента. По отношение на историята пък, това е най-амбициозната игра, която съм виждал “, изяснява Стюарт. Той споделя, че във връзка с следствията от изборите, които прави играещия, то те засягат, както обособени моменти, по този начин и цялата история, намирайки отражение до самия ѝ край.

Разработвана към този момент пет години, Detroit: Become Human към момента няма дата на излизане и за жалост Стюарт не желае да издава нищо, само че дава обещание, че когато стане ясно нещо по този въпрос, то ще се разбере.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР